vihar unplash Khamkéo Vilaysing

Viharral búcsúzik a vasárnap

vihar unplash Khamkéo Vilaysing

Viharral búcsúzik a vasárnap

Akár nyolcvan kilométer/órás széllökésekre is számíthatunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Viharos széllökések miatt adott ki veszélyjelzést az Országos Meteorológiai Szolgálat: prognózisuk szerint a változékony, felhős-napos időt vasárnap délutántól erős északnyugati irányú szél, helyenként zápor is kísérheti. A szél a a főváros környékén, valamint a Dunakanyar térségében lesz a legerősebb, az előrejelzés alapján 70-80 kilométer/ órás rohamokra is számíthatnunk.

A vasárnap négy megyére (Veszprém, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest) érvényes viharjelzést hétfőn már az ország területének nagy részére kiterjeszti a meteorológiai szolgálat, csak  Délnyugat-Dunántúlon marad enyhébb az időjárás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 9 és 16 fok között változik, késő estére 4 és 11 fok közé hűl le a levegő. Hétfőn aztán egyre nagyobb területen szakadozik fel a felhőzet, és a szűrt napsütés válik jellemzővé a fátyolfelhők mellett. Reggel, délelőtt még előfordulhat helyenként kisebb eső, zápor – jellemzően északkeleten – később már sehol sem valószínű érdemi csapadék. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 18 fok között várható- olvasható a met.hu-n.

Unplash / Khamkéo Vilaysing - képünk illusztráció!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email