tarsasjatek_klub_jav

Ennyi játékot egy helyen már rég láttunk – videó

tarsasjatek_klub_jav

Ennyi játékot egy helyen már rég láttunk – videó

Az Érdi Galériában jártunk, ahol játékos kedvű embereket találtunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Lehet sokan úgy gondolják, a társasjátékozás kifejezetten otthoni műfaj, amit a szülők a gyerekekkel, vagy a barátok egymással szoktak űzni. Pedig manapság már hagyománya van, hogy akár egy vadidegennel is leülhessünk Monopolyzni. Minderre pedig a úgynevezett társasjáték klubokban nyílik lehetőségünk.

Társasjátékok iránt érzett szenvedélyüknek engedve, Botos Tamás és felesége Barbara alig egy éve alapították meg a KI JÖN? – Társasjáték Klubot, amit először a saját otthonukban működtettek, majd tavaly nyáron beköltöztek az Érdi Galériába. A péntekenként megtartott eseményekre pedig egyre nagyobb az érdeklődés. Volt már olyan is, hogy majd harmincan játszottak egyszerre.

A legutóbbi játéknapon mi is ott voltunk.

 

Egyébként Érden nem csak a helyi képtárban várják a társasjátékos kedvű embereket, hiszen egy ideje már a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtárában is látogatható egy ilyen klub. Ott keddenként, délután 3 órától ülhetünk asztalhoz. Illetve, ha épp nem helyben akarunk játszani, akkor ki is tudjuk a társasokat kölcsönözni.

Fotó: Facebook/Érdi Galéria

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email