kozgyules4CZB

Közgyűlés: Novák Ferencről neveznék el az érdi sporttelepet – élő

kozgyules4CZB

Közgyűlés: Novák Ferencről neveznék el az érdi sporttelepet – élő

A képviselői beszámolóktól az óvodák nyári zárásáig több fontos napirendi pontot tárgyalnak ma. A testületi ülést élőben közvetítjük.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Közel húsz napirendi pontot tárgyal tíz órától Érd Megyei Jogú Város közgyűlése.

Az ülés Hardi Levente Álmos leköszönő diákpolgármester beszámolójával indul: a fiatalember tájékoztatja a képviselőket, hogyan használta fel az Ifjúsági Önkormányzat a részére biztosított költségvetési forrást.

A települési képviselők 2023-as beszámolói is terítékre kerülnek ma, és módosítják a Szociális Gondozó Központ egyes alapdokumentumait. Erre azért van szükség, mert az átmeneti szálló hamarosan elköltözik jelenlegi helyéről, a Családok Átmeneti Otthona pedig több férőhellyel bővül.

Véleményezik az általános iskolák 2024/25-ös tanévre vonatkozó felvételi körzeteinek kialakítását is, és értékelik az érdi óvodák tavalyi szakmai tevékenységét. Meghatározzák az óvodák, bölcsődék nyári nyitva-, illetve zárvatartási rendjét is.

A képviselők szavaznak ma arról a városvezetői javaslatról is, hogy az Ercsi úti sporttelep a jövőben az Érdi VSE ügyvezető elnökének nevét viselje. Ha a közgyűlés elfogadja az előterjesztést, a telep neve Novák Ferenc Érdi Sportközpont lesz.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email