szobafesto_freepik

Közeleg a jelentkezési határidő, amely új irányt adhat az életének

szobafesto_freepik

Közeleg a jelentkezési határidő, amely új irányt adhat az életének

Január 31-ig lehet jelentkezni az Érdi Szakképzési Centrum térítésmentes képzéseire.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az intézmény honlapján olvashatjuk, az iskolarendszerű szakképzésben megszerzett első és második államilag elismert szakképesítés megszerzését az állam ingyenesen biztosítja. Legalábbis a szakképzési törvényben meghatározott feltételekkel.

Az államilag elismert szakképesítés egyébként azt jelenti, hogy a képzéssel egy adott munkakör betöltésére, foglalkozás, illetve tevékenység gyakorlására alkalmas tudást szerezhetünk.

Fontos tudni, hogy a tervezett képzések esti oktatási formában és különböző helyszíneken valósulnak meg. Érd mellett Gyálon, valamint Dabason zajlik majd az oktatás.

Sőt, a jelentkezésnél az előtanulmányokat is figyelembe kell venni, hiszen amíg némelyik képzéshez elég az általános iskola, addig a másikhoz már érettségire van szükség.

Amíg szobafestőnek, rendészeti őrnek és szakácsnak akár alapfokú iskolai végzettséggel is tanulhatunk, addig közszolgálati technikus, illetve vállalkozási ügyviteli ügyintéző csupán úgy lehet belőlünk, ha korábban szereztünk már egy érettségi bizonyítványt.

Az iskola figyelmeztet, hogy amennyiben egy meghirdetett képzésre a felvehető létszámnál több jelentkezés érkezik, a felvételt a jelentkezési lap beküldésének időpontja határozza meg.

További információkért és az online jelentkezési lapokért KATTINTSON IDE!

Fotó: Freepik, ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email