2023-morazs-zsolt-emlekverseny

Az érdi gyerekek nyerték a Mórás Zsolt emlékére rendezett focitornát

2023-morazs-zsolt-emlekverseny

Az érdi gyerekek nyerték a Mórás Zsolt emlékére rendezett focitornát

Ráadásul a torna legjobb játékosa, Dvorszky Kevin is érdi.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagyszerűen teljesítettek az Érdi VSE 11 év alatti futballistái azon a nyolc csapatot számláló felkészülési versenyen, amelyet a néhai Mórás Zsolt testnevelő tanár, labdarúgóedző és sportvezető emlékére tartottak az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában.

Az érdi gyermekek az A jelű csoportban kezdték meg menetelésüket az utánpótlás eseményen. Győry Rajmund edző játékosai hibátlanul zárták ezt a szakaszt, miután a REAC-ot, a Dunakanyart és a biatorbágyi Viaduktot is legyőzték.

Az elődöntőben az Újpesttel szemben 2-2-es eredményt követően hétméteresekkel jutottak tovább, míg a fináléban 2-1-re diadalmaskodtak a Mészöly Focisuli felett.

A torna legjobb játékosának Dvorszky Kevint választották, aki az Érdi VSE-t erősítette. 

„Nagyon színvonalas tornán vettünk részt, ahol közel azonos tudású csapatok játszottak egymás ellen. Külön büszkeséggel tölt el, hogy olyan elenfeleleket tudtunk magunk mögé utasítani, mint az Újpest, a Mészöly Focisuli vagy a REAC”

— kezdte értékelését Győry Rajmund.

„Büszke vagyok a srácokra, mert betartották a csapattaktikát és az egyéni tanácsaimra is hallgattak. Mind csapatként, mind egyénileg jól funkcionáltunk. Külön gratulálok a torna legjobb játékosa címet kiérdemlő Dvorszky Kevinnek! Mellette még említést érdemel Könnyű Dani és Finfera Medox pályán nyújtott teljesítménye”

— tette hozzá az utánpótlásedző.

Torna végeredménye:
1. Érdi VSE
2. Mészöly Focisuli SE
3. REAC
4. Újpest FC
5. Dorogi FC
6. Dunakanyar SE
7. Budai FC
8. Viadukt SE Biatorbágy

Fotó: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email