karacsonyfadiszitoBA

Az óvó nénik díszítettek a legszebben

karacsonyfadiszitoBA

Az óvó nénik díszítettek a legszebben

A Fácán ovi nyerte az első városi karácsonyfadíszítő versenyt, a közönségdíj a Fészek egyesületé lett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ezen az igazán kedves adventi programon hét csapat indult, közösségek, családok vegyesen. A pici fenyőket az Érd és Környéke Ipartestület adta, a díszeket, no meg a jó hangulatot pedig a csapatok.

Más-más stílusban, illetve színekkel öltöztették fel a fákat a felnőttek, illetve a gyerekek. Volt, aki saját készítésű díszeket hozott, mások hagyományosabbakat, vagy éppen kézműves remekeket tettek fel a fára. (A karácsonyfákat itt tekinthetik meg olvasóink.)

A verseny advent első vasárnapján volt, ezt követően akár személyesen, a galériában, akár a facebookon keresztül bárki megcsodálhatta a karácsonyfákat, akár ötleteket is meríthetett a saját fája feldíszítéséhez.

Az első három helyezettet a zsűri választotta ki (tagjait a Szepes, a Polgármesteri Hivatal és az ipartestület delegálta), a fákra leadott szavazatok alapján pedig közönségdíjast is hirdettek december 22-én, az utolsó adventi városi rendezvényen.

Első helyezett a Fácán ovi csapata lett, második a Guruczi család. Harmadik helyen az Életet az Éveknek Nyugdíjas Klub végzett. Negyedik lett a Németh-Bencze család, ötödik a Rise Stúdió, hatodik pedig a Szikra rgyesület. A közönségdíjat a Fészek Gyermekvédő Egyesület vihette haza.

A díjakat a zsűri tagjai, illetve Szűcs Gábor alpolgármester adta át a csapatoknak.

A Fészek egyesületnek nem csak ezért marad emlékezetes ez a péntek, hanem a jótékonysági sütivásáruk miatt is. A múzeumkertben szívvel-lélekkel készített házi süteményekkel várták a látogatókat az utolsó városi adventi gyertyagyújtáson.

Mint Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek Gyermekvédő Egyesület otthonvezetője elmondta, a csepergő eső dacára nagy volt az érdeklődés a finomságok iránt, ami pedig megmaradt, annak a gyermekotthon kis lakói örülhettek.

A beérkezett adományokat átmeneti gyermekotthonuk működésére fordítják.

Fotó: Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email