tél_ho_idojaras

Teljesen megbolondult az időjárás

tél_ho_idojaras

Teljesen megbolondult az időjárás

Elköszönhetünk a fagyoktól, cserébe kapunk napsütést és esőt egyaránt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A délnyugati, déli és északkeleti megyékben tartósan borult, párás idő valószínű, az Észak-Dunántúlon és Budapest körül lehet legnaposabb az idő. Késő délutántól, estétől délnyugat felől beborul az ég, és estétől délnyugat felől elszórtan lehet eső – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A délies szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 12 fok között alakul, a tartósan borult, ködös tájakon viszont ennél hidegebb lesz. Késő estére -1 és +8 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés kedd estétől szerda reggelig

Borult lesz az ég, és egyre többfelé ered el az eső, reggelig már szinte országszerte eshet. Csak az északi határ mentén lehet kezdetben vegyes halmazállapotú csapadék. A déli szél megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 7 fok között valószínű, de északon, északkeleten gyenge fagy is lehet.

Orvosmeteorológia:

A légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email