hivatalnok_utca

Ismét kétirányú a forgalom a Hivatalnok utcában

hivatalnok_utca

Ismét kétirányú a forgalom a Hivatalnok utcában

Egészen pontosan az Ellenőr és az Esküdt utcák közötti szakaszról van szó.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Néhány éve kerültek ki a behajtani tilos táblák a Hivatalnok és az Ellenőr utca sarkára, vagy – aki esetleg még emlékszik rá – az egykori tüdőgondozó előtti kereszteződésbe.

És noha az egészségügyi intézmény időközben megszűnt, ugyanakkor egy sarokkal arrébb felépült az Érdi Járásbíróság, miként a Hivatalnok utcában, az Ellenőr és az Esküdt utcák közötti részen is számos – többek közt társasházi építkezés – történt az utóbbi időben.

Itt még kint van a behajtani tilos tábla

Vagyis jelentősen megnövekedett a forgalom a környéken, ami persze ettől függetlenül is a városközpont egyik frekventált helyszíne. Éppen ezért a környékbeliek megkeresték az önkormányzatot, hogy nem lehetne-e felülvizsgálni az említett útkereszteződésre kihelyezett KRESZ-táblák létjogosultságát – mondta el az ÉrdMostnak László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője.

Mint elárulta, a lakossági kérésnek eleget téve a szakemberek megvizsgálták a helyet, majd úgy döntöttek, hogy feloldható a behajtani tilos jelzés a Hivatalnok és az Ellenőr utca találkozásánál az Esküdt utca irányába. Így ezen a rövid, mintegy 200 méter hosszú szakaszon ismét mindkét irányból be lehet hajtani a Hivatalnok utcába.

Az Ellenőr utcánál a Szent István híd felé továbbra sem lehet behajtani

László Ferenc az ügy apropóján hozzátette, amennyiben akár ebben az utcában, akár bárhol máshol a városban a lakóknak problémájuk van a közlekedés rendjével kapcsolatban, úgy keressék meg az önkormányzatot, akik minden esetben felülvizsgálják ezeket az igényeket, és eldöntik, hogy érdemes vagy szükséges-e változtatni a fennálló szabályokon.

Fotó: ÉrdMost/Czere Bálint, Google Utcakép képernyőfotó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email