bilincs_ok

Halottnak nyilváníttatta magát, hogy megússza a börtönt – videó

bilincs_ok

Halottnak nyilváníttatta magát, hogy megússza a börtönt – videó

Hamis közokiratok felhasználásával próbált kibújni a korábbi büntetése alól az érdi férfi.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A nyomozók közokirat-hamisítás bűntettének gyanúja miatt érdi lakóhelyén fogták el L. Gábort, aki hamis okiratok benyújtásával igyekezett állítólagos halálát igazolni, és kibújni az igazságszolgáltatás alól – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Körözése alatt a férfi azonban nemcsak, hogy elrejtőzött a hatóság elől, de állítólagos ausztriai haláláról kiállított hamis osztrák anyakönyvi kivonatot nyújtott be a magyar hatósághoz, hogy a közhiteles anyakönyvi nyilvántartásban létrejöjjön a valótlan bejegyzés, ami alapján a bíróság az ellene kiadott elfogatóparancsot visszavonja, és így végleg megszabaduljon az elfogatóparancs és a várható ítélet terhétől.

A nyomozók kétséget kizáróan megállapították, hogy L. Gábor valóban nem halt meg, sőt mi több nem is bujkál, némi elővigyázatosságtól eltekintve úgy él és dolgozik, mint bárki más.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei nyomozók a Pest vármegyei kollégák közreműködésével L. Gábor 47 éves érdi lakost 2023. december 6-án elfogták, közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették.

 

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email