mikulas_fundoklia_ter

Érdi vigadalomban járt vasárnap a Mikulás

mikulas_fundoklia_ter

Érdi vigadalomban járt vasárnap a Mikulás

Az Érdnyugat Egyesület adventi vásárral, a Mikulással és ünnepi hangulattal várta az érdeklődőket a Fundoklia térre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd nyugati felén is készültek az adventi időszakra, hiszen az Érdnyugat Egyesület vasárnap megtartotta hagyományos programját, a Manó napi vigadalmat. A Fundoklia téren igazi családi program volt, azonban az időjárás annyira nem kedvezett az események – árulta el az egyesület elnöke.

„Mindent a tavalyi rendezvényünkhöz mérten szerveztünk, de úgy látszik, hogy az idő megint ellenünk játszott, hiszen nagyon hideg volt és több hasonló rendezvény is volt ezen a napon a városban. Mindenesetre akik eljöttek, azok jól érezték magukat és a gyerekek nem távoztak üres kézzel”

– hangsúlyozta Ábrahám Zoltánné.

Adventi árusok a Fundoklia téren

Egy kisebb adventi vásár is várta az érdeklődőket, közel tíz árus kínálta portékáit a téren, főként kézműves termékeket árultak, de könyveket is lehetett vásárolni, sőt finomságok is voltak.

A este legnagyobb szenzációja az volt, amikor megérkezett a Mikulás is és minden gyermeknek finomságokkal megtöltött csomagokkal kedveskedett.

A találkozásra úgymond regisztrálni kellett, de azok a gyerekek is kaptak ajándékot, akik éppen arra jártak és váratlanul találkoztak a Télapóval.

A Mikulásnak minden gyermekhez volt egy-két kedves szava is

Az egyesület elnöke elmondta, hogy idén már nagyobb programot nem szerveznek, de a soron következő vasárnapokon a szokásoknak megfelelően gyertyát gyújtanak az adventi koszorún.

Az egyesület adventi koszorúja

A napokban megérkezik a karácsonyfa is a térre, amelyet a környéken élő családok részvételével egy közösségi program keretében díszítenek majd fel – zárta szavait Ábrahám Zoltánné.

fotó: Gárdos Attila / Érdnyugat Egyesület

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email