adventmeglepetesvendeg

Meghitt ünnepi hangulat és koncertek várják az érdeklődőket

adventmeglepetesvendeg

Meghitt ünnepi hangulat és koncertek várják az érdeklődőket

Vasárnap 16 órakor adventi programsorozat indul a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A város szívében, a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében ünnepi varázslat veszi kezdetét vasárnap „Advent a kertben” címmel. A programsorozatot a Szepes Gyula Művelődési Központ szervezi, három adventi  vasárnapon át és a karácsony előtti pénteken várja az érdeklődőket. A múzeum kertje egyedi és különleges környezetet biztosít, ahol a természet és a kultúra különleges találkozásának lehetnek tanúi az érdeklődők.

December 3-án, advent első vasárnapján 16 órakor kezdődik a program, amelynek keretében Vásáry André, illetve a Csiribú Társulat varázsol ünnepi hangulatot.

Az „Advent a Kertben” programsorozat egyedülálló lehetőséget teremt mindazoknak, akik szeretnék egy különleges helyszínen megélni az advent, a várakozás varázsát. A Magyar Földrajzi Múzeum kertjében a zene és a természet összefonódik, hogy felejthetetlen ünnepi pillanatokat teremtsen.

A programok minden alkalommal 16 órakor kezdődnek, gyerekeknek és felnőtteknek szóló zenei produkciókkal és adventi gyertyagyújtással.

  • December 10-én fellép a Four Fathers, illetve a színapdon lesz Endrődi Ági és a fellegjárók
  • December 17-én meglepetés fellépővel készülnek a szervezők, de a Kiflihajó előadását is élvezhetik az érdeklődők
  • December 22-én pénteken pedig Gájer Bálint koncertje és a Kolompos zárja az adventi programokat.

A koncertektől függetlenül idén először adventi vásár is lesz  a múzeumkertben, továbbá lesz Grincs, selfi robot, kürtőskalács, forralt bor, sütemény és díszkivilágítás is. Fél 6-kor Csőzik László polgármester és Literáty Zoltán református lelkész közösen gyújtják meg a város adventi koszorúján az első gyertyát.

Ha szeretnénk egy kicsit kiszakadni a mindennapokból és mélyebben átélni az ünnepi hangulatot, ez a városi programsorozat jó lehetőséget kínál erre. Gyűjtsük össze családunkat és barátainkat, és élvezzük együtt az  advent varázsát a múzeum kertjében!

fotó: archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email