karacsonyfaPixabay

Mutassuk meg, kié a legszebb karácsonyfa Érden

karacsonyfaPixabay

Mutassuk meg, kié a legszebb karácsonyfa Érden

Karácsonyfadíszítő versenyt hirdetett a Szepes, hétfőig lehet regisztrálni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alig egy hét, és itt van advent, az ünnepre hangolódás ideje. Sokan ilyenkor saját karácsonyfadíszeket készítenek, együtt a gyerekekkel, vagy esténként, miután lefeküdt a család, hogy minél nagyobb meglepetés legyen a kicsiknek, a rokonoknak, barátoknak. A készülődésnek ez is egy kedves, sokak által már várt és fontos szelete.

Mások ilyenkor a boltokat járják, kiegészítik a régi díszkészletet, vagy teljesen lecserélik. Szaloncukrot kötöznek, égősort próbálgatnak, habcsókot sütnek.

Akár házi, akár bolti díszekkel vagy mindkettővel, a karácsonyfadekoráció hozzátartozik az ünnephez. És most nemcsak közösségi oldalakon, hanem élőben, kézzel foghatóan is megmutathatjuk, mi hogyan képzeljük el (azaz díszítjük fel) álmaink fáját.

A Szepes Gyula Művelődési Központ idén karácsonyfadíszítő versenyre invitálja a kicsiket és nagyokat, egyéneket és csoportokat.

 

Minden jelentkező kap egy cserepes, 1-1,5 méter magas fenyőfát – az Ipartestület jóvoltából -, amit december 3-án, 16 órától díszíthet fel az Érdi Galériában. Az áramot és a fenyőfát a galéria adja, a képzelőerőt, a jó hagulatot és a díszeket pedig a versenyzők.

Nevezni Spanyiel Szandránál lehet (spanyiel.szandra@szepesmk.hu), november 27-ig.

A feldíszített karácsonyfákat december 4-től mindenki megtekintheti a  galériában. Természetesen szavazhatunk is a legszebb karácsonyfára.

Eredményhirdetés december 22-én lesz, a városi adventi rendezvényen.

Kiemelt fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email