ovis sportnap

Ovis sportnap a Batthyány iskolában

ovis sportnap

Ovis sportnap a Batthyány iskolában

Öt sportággal ismerkedhetnek meg a gyerkőcök a csütörtök délutáni program során.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 2024/2025-ös tanévben is indul sportosztály az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. A rajtot idén is megelőzi számos olyan rendezvény, amely a képzést ismerteti meg a jelenleg óvodás korú gyermekekkel.

2023. november 23-án, csütörtökön 16 óra 15 perctől megnyitja kapuit az érdi iskola a leendő elsősök előtt. A délutáni program alkalmával a labdarúgással, a kézilabdával, a birkózással, a tollaslabdával és a floorball sportággal lehet megismerkedni rövid foglalkozások keretében.

„Negyven-negyvenöt kisgyereket várunk a nyílt programunkra. Célunk, hogy mindenki új és jó élményekkel térjen haza, továbbadja a rokonoknak, ismerősöknek a pozitív benyomásokat, általa pedig egyre többen érdeklődjenek az érintett sportágak és így a Batthyány iskola sportosztálya iránt is”

— nyilatkozta az ÉrdMost.hu hírportálnak Németh József testnevelő tanár.

A mostani programon túl is lesznek még ovis sportnapok az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában, melyek időpontjairól az intézmény később ad tájékoztatást. Ezek során majd külön-külön is meg lehet ismerkedni részletesebben a már említett, helyben is oktatott sportágakkal. A következő tanévben egy sportosztály indul a Batthyányiban, méghozzá maximum 35 fős létszámmal.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email