231112-partics-peter-danubius-parbajtorvivas

Madridi versenyen állt kétszer dobogóra az érdi párbajtőrvívó

231112-partics-peter-danubius-parbajtorvivas

Madridi versenyen állt kétszer dobogóra az érdi párbajtőrvívó

Ezüst- és bronzérmet nyert Partics Péter Spanyolországban, miközben Baján is versenyeztek az érdi vívók.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hazai és nemzetközi megmérettetés is várt az érdi párbajtőrözőkre az elmúlt napokban. Baján a dr. Pósta Sándor Emlékversenyt rendezték, míg a spanyolországi Madridban a veteránok léptek pástra.

Partics Péter által képviseltette magát a Danubius Regionális Sport Club a IV. Ciudad de Madrid Cup Veterans vívóversenyen. Az érdi sportoló ezüst- és bronzérmet is szerzett párbajtőrben, teljesítményét pedig a tőrben elért hatodik helyezéssel tette teljessé.

„Az elmúlt években, most sikerült legjobban felkészülni egy versenyekkel telített hétvégére. A szombati párbajtőr 2. helyezés értékes, a magyar válogatási és a nemzetközi ranglista szempontjából is. A döntő elvesztése nem tesz boldoggá, de az előtte mutatott vívásom rendben volt. A délutáni tőr versenyt abszolút edzésként fogtam fel, így a 6. helyezés elfogadható. Vasárnap szerettem volna javítani az előző napi eredményen, de a fináléba kerülésnél, hirtelen halálban kikaptam a későbbi bajnoktól, így bronzéremmel gazdagodtam. A formámat próbálom átmenteni, vagy még javítani is a december 2-án kezdődő Veterán Magyar Bajnokságra.”

— nyilatkozta honlapunknak Partics Péter

Csomós Flóra (zöld felsőben)

Itthon, Baján tartották a dr. Pósta Sándor Emlékversenyt, ahol női párbajtőrben Csomós Flóra hatodik, míg a férfiaknál ugyanebben a versenyszámban Kiss Bálint nyolcadik lett.

Kiss Bálint (zöld felsőben)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email