vonat_190719

Lezárják a Déli pályaudvart a hétvégén

vonat_190719

Lezárják a Déli pályaudvart a hétvégén

A vonatok csak Kelenföldig közlekednek, onnan pótlóbuszok viszik tovább az utasokat a Délibe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

November első hétvégéjén a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek. A korlátozás miatt szombaton és vasárnap szünetel a vonatforgalom az állomáson, a vonatok a Déli pályaudvar helyett Budapest-Kelenföldre érkezik és onnan indul a vidéki, elővárosi célállomások felé.

„November 4-én és 5-én a Déli pályaudvar nem indít és nem fogad vonatokat, de a változás érint néhány péntek esti és hétfő hajnali vonatot is. A Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld állomás között egész nap pótlóbuszok közlekednek, hajnaltól késő estig félóránként indulnak”

áll a MÁV-csoport közleményében.

A pusztaszabolcsi elővárosi vonal hétvégére vonatkozó menetrendjét ITT,  a székesfehérvári elővárosi vonal menetrendjét pedig ITT lehet megtekinteni.  A megváltozott menetrendek továbbá már elérhetők a MÁV honlapján, valamint a menetrendi keresőkben és a MÁV applikációban is.

Pótlóbuszok

  • Szombaton és vasárnap egész nap S300 jelzésű pótlóbuszok közlekednek a Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld között, a menetidejük irányonként 16 perc.
  • A buszok felszállóhelye és leszállóhelye a Déli pályaudvarnál a Krisztina körúton, a villamosmegálló vonalában a vérmezői oldalon van. Indulások a Déli pályaudvartól: 0:15, 1:20, 2:20, 4:05, valamint 4:20 és 23:50 között 30 percenként
  • A buszok Kelenföld vasútállomásnál az őrmezői busz végállomáson állnak meg. Indulások Kelenföld vasútállomástól: 0:15, 0:35, 4:25, 4:50, valamint 5:15 és 23:15 között 30 percenként, továbbá 23:35, 23:55-kor

fotó: Érdmost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email