vermes_podcast_boritokep

Legyen azonosítható kulturális terméke Érdnek

vermes_podcast_boritokep

Legyen azonosítható kulturális terméke Érdnek

És az emberek már januárban tudhassák, hogy mire számíthatnak az év során - mondta el Vermes Zoltán az ÉrdMost friss podcast adásában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM: Majdnem szombat című műsorából készült friss podcast adásunkban Vermes Zoltán, a Szepes Gyula Művelődési Központ megbízott igazgatója volt a vendég. A nemrégiben 120 napra ismét megválasztott vezető az érdi kulturális élet területén lezajlott változásokról, és a jövőben megvalósítandó elképzelésekről beszélt.

Az egyik legfőbb célnak a különböző városi kulturális intézmények, mint például a Művelődési Központ, az Érdi Galéria vagy a Magyar Földrajzi Múzeum minél szorosabb együttműködésének a megvalósítását tekinti. Ebben pedig már meg is tették az első lépéseket, amire szerinte az Érdi Galériában létrejött 1956-os tárlat lehet a példa.

Vermes azt is szeretné elérni, hogy az érdiek már az év elején megismerjék, milyen kulturális programokra számíthatnak a városban az előttük álló tizenkét hónapban, hiszen csak így tudnak azokra felkészülni.

Érdi műsor, 2023 október

A minél hatékonyabb tájékoztatása érdekében indították útjára októberben az „Érdi műsor” című kiadványt is, ami egy átfogó programfüzet a kisebb-nagyobb helyi eseményekről.

A beszélgetésben szó volt még arról is, hogy a városnak szüksége lenne legalább egy, de akár több „azonosítható kulturális termékre is”. Miként kiderült az is, hogy akár egy híres magyar származású képzőművész hagyatéka is Érdre kerülhet.

És persze még sok egyéb téma felmerült a több mint félórás interjúban.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email