A lot of dry autumn maple leaves fallen on the ground surrounded by tall trees on a blurred background

Hétvégén jön, amire egyáltalán nem vágytunk

A lot of dry autumn maple leaves fallen on the ground surrounded by tall trees on a blurred background

Hétvégén jön, amire egyáltalán nem vágytunk

Szombatig még marad a jó idő, de ami utána vár ránk, abban nem lesz köszönet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Napközben fokozatosan csökken a felhőzet, délnyugaton javulnak a látási viszonyok, és délután már túlnyomórészt napos idő valószínű fátyolfelhőkkel – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Az északkeleti országrészben ugyanakkor maradhatnak tartósabban erősebben felhős körzetek, ott a délelőtti órákig záporeső előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 23 és 28 fok között alakul, de az északkeleti tartósabban felhős tájakon kissé hűvösebb is lehet. Késő estére 13 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Felemás lesz a hétvége: megérkezik az igazi ősz

Szombaton az ország döntő részén derült lesz az ég, majd késő délutántól északnyugaton megnövekszik a felhőzet, és ott estétől kisebb eső, zápor is előfordulhat. Délelőtt általában mérsékelt, néhol kissé élénk délnyugati szél fúj, mely délutántól egyre nagyobb területen fordul át északnyugatira. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 23 és 28 fok között alakul, de az északkeleti tartósabban felhős tájakon kissé hűvösebb is lehet.

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Estétől északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet. Az északi, északnyugati szél sokfelé megerősödik. Hajnalban 9, 16 fokot mérhetnek, a csúcshőmérséklet 11 és 20 fok között valószínű, a csapadékosabb nyugati vidékeken lesz a hűvösebb, délkeleten még a reggeli órákban az enyhébb idő.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email