erd-kezilabda

Oda a női kéziseink veretlensége

erd-kezilabda

Oda a női kéziseink veretlensége

A szezont remekül kezdő Érd ezúttal nem volt partiban ellenfelével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nehéz mérkőzés várt az érdi női kézilabdázókra a hazai másodosztály ötödik játéknapján. Az első négy bajnokin egyaránt győzelmet arató gárda a szintén veretlen, ám három sikerrel és egy döntetlennel álló Komárom vendégei voltak Tatabányán.

Simics Judit vezetőedző gárdája 1-1-et leszámítva gyakorlatilag végig hátrányban kézilabdázott a mérkőzés folyamán. Hat perc után 5-1, negyedórányi játékot követően 10-5, az első féidő végén pedig 15-10 állt az eredményjelzőn.

A második játékrészt nem kezdte rosszul a vendégcsapat, hiszen Bánhidi Barbara és Mlinkó Zsófia góljaival közelebb került a komáromiakhoz, de ennél többre nem futotta erejükből. A 47. percben már 22-16 volt az állás a pályaválasztó javára, sőt, az 52. minutumban Ács Bianka beállította az addigi legnagyobb, hétgólos különbséget.

A hajrában ismét felzárkózott az Érd, de ez csak az eredmény kozmetikázásra volt elegendő. 28-24-re alulmaradt a Pest vármegyei alakulat, amivel elszenvedte szezonbeli első vereségét az NB I/B-ben és visszacsúszott a tabella harmadik helyére, az első Szombathely és a második Komárom mögé.

Női kézilabda NB I/B, 5. forduló
Komárom VSE – Érd 28-24 (15-10)
Érdi gólok: Dávid-Azari 7, Gerháth 4, Mlinkó, Panyi, Kiss D. 3-3, Gerencsér, Háfra, Braun, Bánhidi 1-1.

Az Érd a bajnokság következő játéknapján, október 8-án újfent hazai környezetben szerepel. Panyi Annáék az Eszterházy SC-t fogadják a 6. fordulóban 16 órai kezdéssel.

Fotó: archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email