20230916_191614

Hétvégi mozizás a csillagos ég alatt

20230916_191614

Hétvégi mozizás a csillagos ég alatt

Szombaton ismét kertmozival várja az érdeklődőket a Városi Galéria.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kulturális Örökség Napjai programsorozat keretében indult útjára a Kertmozi Filmklub, amely iránt nagy volt az érdeklődés. Akkor az 1966-os “451 Fahrenheit” című filmet láthatta a közönség.

Szeptember 30-án szombaton egy újabb filmremeket mutatnak be a közönségnek. Ezúttal a S1mOne – Sztárcsináló 1.0 című alkotás lesz műsoron, olyan sztárokkal mint Al Pacino vagy Winona Ryder.

A filmben Viktor Taransky rendezőt Al Pacino alakítja, aki rátalál álmai színésznőjére. Simone gyönyörű, tehetséges és kolléganőivel ellentétben még engedelmes is. Mindössze egyetlen, apró, de nem elhanyagolható hiányossága van: valójában nem létezik. A hölgy ugyanis egy  számítógépes programozó kreálmánya.

Az este moderátora Bárdos Csaba filmtörténész-esztéta lesz, akivel a mozizást követően lehet beszélgetni a filmről, megosztani a kialakult benyomásokat, netán szakmai véleményeket.

A vetítés szombaton 18:30-kor kezdődik a Magyar Földrajzi Múzeum és a Városi Galéria közös kertrészében. A program azonban már egy órával korábban rajtol, hiszen a vetítés előtt Mahesh handpan és gitár live akusztikus koncertjét hallhatják a nézők, egy kis pogácsa és bodzaszörp kíséretében.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a férőhelyek száma korlátozott, ezért a Kertmozi Filmklub programjaira előzetes regisztráció szükséges. A rendezvényről bővebb információt ITT lehet találni.

 

 

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email