kislany_napsutes_boldogsag

Az időjárás tudomást sem vesz az őszről

kislany_napsutes_boldogsag

Az időjárás tudomást sem vesz az őszről

Folytatódik az évszakhoz képest melegebb idő, csapadék nélkül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán többnyire gyengén felhős, napos időben lesz részünk csapadék nélkül. A déli, délkeleti szelet főként a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 25 és 29 fok között alakul, de északkeleten egy-két fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő estére többnyire 15 és 21 fok közé csökken a hőmérséklet. A szakemberek szerint péntekig nagy változásokra nem kell számítani, de a hétvégén elbúcsúzunk a késői nyártól.

Orvosmeteorlógia

Megszűnő hidegfronti hatással számolhatnak az arra érzékenyek, náluk felléphet fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás.

Pollenjelentés

Ugyan csökkenő tendenciát mutat, azonban országosan még mindig magas a parlagfű pollenkoncentrációja. A keddi csapadék átmenetileg csökkentette a levegőben a parlagfű virágporának mennyiségét, azonban a hidegfront átvonulása után szerdától ismét országosan magas lesz a parlagfű pollenkoncentrációja.

A parlagfűre érzékeny allergiások számára fontos a megfelelő gyógyszerek szedése, valamint szükség esetén a szakorvos felkeresése. A tünetek enyhítésére javasolt a pollen-előrejelzés folyamatos követése, valamint vegyék figyelembe honlapunkon található a szakemberek tanácsait.

 

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email