22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárják az Esküdt utcai vasúti átjárót

22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárják az Esküdt utcai vasúti átjárót

Hétfőn este az autókat, a kerékpárosokat és a gyalogosforgalmat is elterelik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd-alsó – Érd állomás közötti összekötő vágány – jelenleg is zajló – fejlesztési munkálatainak köszönhetően 1355 méter hosszan új vasútvonal létesül, így közvetlen kapcsolatot létesítenek a 30a és a 40a vonalak között, ez pedig jelentős többletkapacitást eredményez a jelenlegi állapothoz képest.

A kivitelezési munkák részeként az Érd, Esküdt utcai útátjárót

 szeptember 18-án 20:00-tól szeptember 19-én reggel 6 óráig lezárják.

Ebben az időszakban pótolják a zúzott követ, illetve vágányszabályozást hajtanak végre a szakemberek. A lezárás ideje alatt az építési technológia jellegéből fakadóan a gyalogos és kerékpáros átvezetés nem megoldható.

A gyalogos és kerékpáros, valamint az autós közlekedés számára a lezárás ideje alatt a javasolt és kitáblázott kerülőút:

Zámori út – Vadlúd utca – Szent István-híd (zöld útvonal)
Bethlen Gábor utca – Diósdi út (kék útvonal)

A kivitelező tájékoztatása szerint a pálya 80 km/h sebességgel lesz járható, 225 kN tengelyterhelés mellett. A projekt keretében új felsővezeték, távközlési hálózat, vonatbefolyásoló és biztosítóberendezések, valamint műtárgy (híd) épül.

fotó: Érdmost archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email