fulesbagoly_tehetsegkutato_2022_martonvasar

Hallgassa meg élőben a jövő slágereit! – videó

fulesbagoly_tehetsegkutato_2022_martonvasar

Hallgassa meg élőben a jövő slágereit! – videó

Vasárnap Martonvásáron rendezik a Fülesbagoly könnyűzenei tehetségkutató idei utolsó döntőjét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Debrecen, Budapest és Keszthely után Martonvásáron zárul az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat, amit évről-évre a könnyűzene műfajában alkotó előadók számára írnak ki.

Ugyanakkor a zenekarok számára lezárult a jelentkezés, vagyis, akinek a hír felkelti az érdeklődését, már csak közönségként tud jelen lenni az eseményen. Persze így is érdemes, hiszen sose lehet tudni. Akár később elmondhatjuk majd, hogy a szemünk előtt születtek meg a jövő nagy csillagai.

Mindenesetre, ami biztos, hogy rendkívül változatos zenei kínálatra lehet számítani, hiszen a szervezők a rocktól, jazztől kezdve, a hiphopon és punkon át, egészen a country-ig várták az együttesek vagy szóló zenészek jelentkezését. Arról nem is beszélve, hogy a fellépők mindössze 15 perces koncerteket adnak majd, ami szintén egy igen színes és pörgős délutánt ígér.

Illetve, ami szintén fontos kitétel a mindenkori jelentkezőkkel szemben, hogy kizárólag élőzenei, hangszeres produkciókkal lehet színpadra lépni, vagyis a tátogós hakni kizárt.

Az ingyenes program vasárnap délben kezdődik a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

Addig is egy kis kedvcsináló a tavalyi győztessel.

Fotó: Facebook/Fülesbagoly

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email