230903-erd-mogyorod-ferfi-kezilabda

Győzelemmel rajtoltak férfi kéziseink

230903-erd-mogyorod-ferfi-kezilabda

Győzelemmel rajtoltak férfi kéziseink

Első bajnokijukon első sikerüket aratták a megyei II. osztályban szereplő érdi kézilabdázók.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ugyan az NB II-es debütálásra még várni kell a hétvégéig, az Érdi Férfi Kézilabda SE megyei másodosztályú csapata már megkezdte bajnoki szereplését. Az első játéknapon a Mogyoród szintén második számú alakulatát fogadták a mieink az érdi Treff Sportcsarnokban.

Hazai szemszögből mindenképpen jól indult az összecsapás, hiszen negyed órányi játék után már öt góllal, 9-4-re vezetett a tavaly még Kőrösi néven indult együttes. Az első félidő hajrájára tovább nőtt a házigazda fórja, végül pedig 17-10-es érdi előnnyel vonultak pihenőre a felek. Az ellenfél védelmében meg kell említeni, hogy igencsak szűkös kerettel érkeztek a találkozóra, konkrétan feleannyi játékos állt rendelkezésre vendégoldalon, mint a hazain. Természetesen ez semmit nem von le Narancsik Imre edző játékosainak érdeméből.

A második játékrész jelentős részében is maradt a 6-8 gólos különbség, az 50. perchez érve 28-20 állt az eredményjelzőn. A végjátékban ugyan faragtak valamelyest hátrányukból a mogyoródiak, megszorongatni mégsem tudták Ormay Soma Nándorékat. Az Érdi FKSE-Electric Movie 30-25-re behúzta a nyitókörben rendezett bajnoki párharcot, megalapozva a jó kezdést a 2023/2024-es idényre vonatkozóan.

Férfi kézilabda Pest vármegyei bajnokság, II. osztály:
Érdi FKSE-Electric Movie II. – Mogyoródi KSK II. 30-25 (17-10)
Érdi gólok: Kékesi, Ormay 8-8, Grósz, Kovács, Nemcsák 3-3, Hóka, Tóth 2-2, Bucsek 1.

Az Érdi FKSE kettes csapata legközelebb szeptember 8-án, a Palóc Farkasok ellen lép pályára Balassagyarmaton. Egy nappal később, szombaton 18 órai kezdéssel pedig a történelmi NB II-es debütálásra is sor kerül: Az Érdi FKSE-Treff 99 az F csoport első játéknapján a Csepel DSE-t látja vendégül, ugyancsak a Treff Sportcsarnokban.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email