22_03_29_erdmost_nincskep

Augusztus 20.: nem fogunk unatkozni, számtalan program vár

22_03_29_erdmost_nincskep

Augusztus 20.: nem fogunk unatkozni, számtalan program vár

Csokorba szedtük a környékbeli Szent István-napi rendezvényeket, a kínálat igen színes, így mindenki találhat kedvére valót.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A fővárosban már pénteken megkezdődnek az ünnepi programok. A filmvetítéstől a kiállításokon és a légi parádén át a könnyűzenei koncertekig számtalan rendezvény vár a fővárosba látogatókra már a tűzijáték előtt is.

Érden 9 órakor kezdődik a városi ünnepség, a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében. Csőzik László polgármester és Aradszki András országgyűlési képviselő beszéde után kerül sor a kenyérszentelésre, majd a városi kitüntetések átadására. Az ünnepségen közreműködik Szulák Andrea énekesnő, valamint a Harmónia vegyeskar.

Tizenegy órakor kezdődik a Parkvárosi Parádé, az Érdnyugat Egyesület szervezésében. Este kilenc óráig áll majd a bál a Fundoklia-téren és környékén.

Aki szívesen mulatna egyet Krisz Rudival, Radics Gigivel és Bódi Csabival, az látogasson el Tárnokra, ahol az Egészségház melletti parkolóban várják az ünneplőket SZOMBAT délután (azaz augusztus 19-én). Az ingyenes rendezvényen fellép még ESSEMM (azaz Boros Tamás rapper), CSordás Tibi, illetve DJ BENKS. A mulatság 17:30-kor kezdődik és hajnali 2 óráig tart. A programról bővebben itt olvashatnak.

Törökbálinton vasárnap 10 órakor kezdődik az ünnepi program, a katolikus templom szentmiséjével, majd a Szent István szobornál tartanak kenyérszentelést és koszorúzást. A városi ünnepség a művelődési házban lesz 17 órától, népzenei műsorral (közreműködik Szalóki Ági) és a világ népeinek viseleteit bemutató fotókiállítással. 20:15-től A Pál Utcai Fiúk című musicalt láthatja a közönség. Részletek itt.

Százhalombattán szintén a népzenéé a főszerep: a Summerfest eseményeibe kapcsolódhatunk be.

Székesfehérváron a Székesfehérvári Királyi Napok keretében számtalan program vár ránk: koronázási ünnepi játékok, kertmozi, könnyűzenei koncertek.  A gazdag kínálatból két eseményt emelnénk ki:  19-én Charlie ad koncertet 20 órakor, vasárnap szintén este 8 órától Erkel Bánk bánjának hangversenyszerű előadását élvezheti a közönség ugyanott. A bővebb programot lásd itt.

 

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email