parpar_230814

Augusztus 20-án színes programokkal és utcabállal vár a Par Par

parpar_230814

Augusztus 20-án színes programokkal és utcabállal vár a Par Par

A Parkvárosi Parádéra ingyenes a belépés. Kutyaverseny, bemutatók, tombola, finomságok, kézműves vásár szerepel a gazdag kínálatban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Par Par több éves múltra tekint már vissza, ez már a negyedik alkalom, hogy megszervezi az Érdnyugat Egyesület. A nyárbúcsúztató mulatságon több ezren szoktak részt venni.

Tavaly nem volt kegyes az időjárás az augusztus 20-ai rendezvényekhez: a Parkvárosi Parádé délutáni programjait lemondták, és áttették szeptember utolsó hétvégéjére. Sajnos, az eső akkor sem kímélte a bulizókat – most viszont az előrejelzések szerint napsütéses, kellemes Szent István-napnak örülhetünk.

A Par Part idén is a Fundoklia téren és környékén rendezik meg, a rendezvény idejére a forgalmat korlátozzák a környező utcákban:

lezárják a Kalotaszegi utcát a műanyag körforgalomtól Börzsöny utcáig, a Liptói utcát a Cserhát utcai kereszteződésig, a Szendrői utcát a Kék ABC-vel bezárólag, valamint a Hargitai utcát a Torockói kereszteződésig.

A Par Par kezdetek óta nagyon sikeres rendezvény (archív fotó)

És hogy mi vár ránk az idén? Végh Ilona szervező (Érdnyugat Egyesület) elmondta: bemutatókkal, foglalkozásokkal, versenyekkel készülnek már délelőtt 11 órától. Bemutatkoznak a helyi sport- és táncklubok (Frutti, Masters SE, Buzdor tánccsoport), a habilitációs központ Csengettyű együttese, a Weyrus stúdió musical- és tánciskolai növendékei.

Lesz profi kutyaverseny, és örömtáncot járhatunk a nyugdíjasokkal. A kertészkedőket szaktanácsokkal látja el a Budai Kert szakembere, a gyerekeket pedig ugrálóvár, arcfestés, kézműves foglalkozás várja.

Remélhetőleg idén is ilyen szép idő lesz a Parkváros Parádén (archív fotó)

A kicsik kipróbálhatnak több sportágat is, többek közt a jégkorongot, a vívást és a baseballt, lesz Jiu Jitsu bemutató, és a férfi kézilabdások is eljönnek a közönséghez.

A Fundoklia téren és a környező utcákban felállított sátrakban  kézműves termékeket vásárolhatnak a látogatók. A teljesség igénye nélkül: lesznek ékszerek, női ruhák, táskák, ásványok, manófigurák, harisnyavirágok, gyöngy- és papírdíszek és faműves termékek. Ételt és italt is vehetünk: lesz lacikonyha és lángos is.

Nem maradhat el az utcabál sem, 18:15 órától. A táncos lábúaknak DJ Dóri szolgáltatja majd a zenét, a műsorvezető Fejes Rita színésznő lesz.

A rendezvényt  a város támogatja, a belépés ingyenes. Ha valaki autóval érkezik, a környező utcákban, illetve a műanyag körforgalom másik oldalán lévő sóderes parkolóban teheti le az autót. A polgárőrök és a rendőrök segítenek majd a rend fenntartásában.

Az esemény közösségi oldalát itt találják.

Fotó: Érdnyugat Egyesület, ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email