vizoraBredak_230722.jpg

Kezdődik a lejárt vízórák cseréje

vizoraBredak_230722.jpg

Kezdődik a lejárt vízórák cseréje

A szolgáltató augusztus 10-től ingyenesen cseréli a főmérőket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. Érden és Diósdon a mérésügyi törvény alapján 2023.08.10-től 2023.11.30-ig alvállalkozók bevonásával végzi a 2023-ban lejáró hitelesítésű bekötési vízmérők cseréjét – áll a cég értesítésében.

A munkákat a szolgáltató szakemberei mellett, a METERLAND Kft. és a Lápoldal Kft. dolgozói végzik, akik fényképes igazolvánnyal és megbízólevéllel kell, hogy igazolják magukat.

A bekötési vízmérők (főmérők) cseréje ingyenes, ezért a szolgáltató nem kér pénzt.

„Amennyiben Önöket olyan ember keresi fel ilyen céllal Önöket, aki fizettetni akar a helyszínen, vagy éppen a lakásba is be szeretne menni ellenőrizni, kérjük ne engedjék, ő valószínűleg szélhámos! Kérjük legyenek óvatosak!”

– hívja fel a figyelmet az ÉTV Kft. vizora_200115

Ugyanakkor, amennyiben a vízmérőaknában a bekötési vízmérő felhasználó felőli oldalán találnak rendellenesen működő szerelvényt (elzárót), abban az esetben a felhasználó és az alvállalkozó megegyezhet egymással annak cseréjében vagy javításában, ha lehetséges. Ez a munkafolyamat fizetős, ez a felek helyszíni megegyezése szerint történik.

Fontos megjegyezni, hogy a munkálatok nem érintik a lakáson belüli mellékmérőket.

A mérőcseréket a szolgáltató által megbízott szakemberek 8-20 óra között végzik. Amennyiben az ügyfél nem tartózkodik otthon, értesítést hagynak a postaládában, így lehetőség nyílik a későbbi a időpontegyeztetésre.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email