esoviz_illusztracio_freepik_erdmost

Nyerj esővízgyűjtőt Balla Imrétől!

esoviz_illusztracio_freepik_erdmost

Nyerj esővízgyűjtőt Balla Imrétől!

Az érdi önkormányzati képviselő és lokálpatrióta idén is meghirdette a környezettudatosságra ösztönző nyereményjátékot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Balla Imre nevéhez számos közösségi kezdeményezés fűződik az elmúlt évekből, ezek közül az egyik a tavaly útjára indított nyereményjáték is. A legutóbb még csak hat, viszont ezúttal már tíz héten át tartó játék lényege, hogy, aki helyesen válaszol a feltett kérdésekre, az egy tetővel és leeresztő csappal ellátott 200 literes esővízgyűjtővel gazdagodhat.

Ahogy azt az ötletgazda-szervező az Érd FM: Bundáskenyér című műsorában is kifejtette, a feladványok a környezettel, környezetvédelemmel kapcsolatosak. Tavaly például a szúnyogirtás, szelektív hulladékgyűjtés, a levegőtisztaság vagy épp a komposztálás témakörében fogalmazódtak meg a kérdések. Amúgy pedig a résztvevők minden alkalommal kapnak valamilyen háttéranyagot, ami segíthet a helyes megfejtésben – tette hozzá Balla.

Az első kérdésre egyébként július 28-a óta lehet válaszolni, a beküldési határidő augusztus 3-a éjfél. De, aki lemarad – esetleg nem tudja a jó választ – annak sem kell aggódnia, mert másnap, azaz pénteken már érkezik is az újabb kérdés.

A játék pontos szabályát, menetét és egyéb fontos tudnivalókat IDE KATTINTVA olvashatja.

Balla Imre a rádióinterjúban hozzátette, a játékban kizárólag érdi lakcímmel rendelkezők vehetnek részt. Egyúttal kiemelte, hogy az esővíztárolót ő maga szállítja ki a győzteseknek.

Az teljes beszélgetést itt tudja meghallgatni.

Fotó: Freepik, Facebook/Balla Imre

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email