molnarutca_jpg_csoziklaszlo_facebook

Európai színvonalon közelíthetjük meg az érdi Duna-partot

molnarutca_jpg_csoziklaszlo_facebook

Európai színvonalon közelíthetjük meg az érdi Duna-partot

A kisebb utómunkálatok kivételével befejeződött az ófalusi Molnár utca fejlesztése.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Teljesen új burkolatot kapott az Érd-Ófaluban található Molnár utca, árulta el az Érd FM-nek László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője. Ahol a szakemberek szükségesnek tartották, ott az alapot is megerősítették, új járda épült, illetve a csapadékvíz elvezetést is megoldották.

Egyúttal fekvőrendőröket is kihelyeztek, hiszen – mint azt a kommunikációs vezető elmondta – egyébként is tapasztalható, hogy azokba az utcákba, ahova jó minőségű aszfalt kerül, ott azonnal megemelkedik a gyorshajtók száma.

László Ferenc hozzátette, a nagyjából egy kilométer hosszú utcában már csak csak kisebb utómunkálatokat kell elvégezni. Például kapubeállók kialakítására, útburkolati jelek felfestésére és közlekedési táblák kihelyezésére van szükség.

Az interjúban elhangzott, az önkormányzatnak további tervei is vannak a városrész fejlesztését illetően, amelyek megvalósulása elsősorban a pénzen múlik majd. De, mint azt kommunikációs vezető hangsúlyozta, már az is örömteli, hogy végre európai körülmények között lehet megközelíteni az érdi Duna-partot.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email