230715-erdel-darts-sikerek

Végigverték a mezőnyt az érdi dartsosok

230715-erdel-darts-sikerek

Végigverték a mezőnyt az érdi dartsosok

Négyből négy mérkőzést nyertek az Érd-El Sportegyesület játékosai a hazai csapatbajnokságban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Erődemonstrációt tartottak az érdi darts versenyzők a negyedosztályú csapatbajnokság hétvégi fordulójában. A hétfős érdi különítmény valamennyi találkozóját győzelemmel zárta a soros játéknapon. Érdekesség, hogy a legszorosabb párharcban is legalább három leggel bizonyultak jobbnak városunk sportolói.

„Nagyon motiváltan kezdtük a napot, hiszen tudtuk, hogy az összes meccsünket hozni kell ahhoz, hogy életben tartsuk rájátszásba való jutásunk esélyét. Hazai környezetben meg pláne szerettünk volna jól teljesíteni! Az eredmények önmagukért beszélnek, mindenki kihozta magából a maximumot, így sikerült elérnünk a kitűzött célt, megnyertük az összes meccsünket. Egy forduló van még hátra és így, hogy megmaradt a sanszunk a csoport megnyerésére. A szeptemberi záró állomásra a lehető legjobb csapatunkkal fogunk érkezni. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert példásra vizsgáztak minden téren” — értékelt Tekauer Patrik, az Érd-El SE játékosa.

Eredmények:
Érd – Dorog 9-4
Érd – Smile 9-6
Érd – BEAC 9-2
Érd – Viadukt 9-0

Az érdi csapat tagjai: Császár András, Lindmayer „Lecsó” Zsolt, Bagdi „Totti” Ferenc, Tekauer „the Teka” Norbert, Károlyi „kis Zúza” Michel, Nagy Zoltán, Tekauer „Kicsi” Patrik.

Az Érd-El SE összesen harminchat leget húzott be a IV. osztályú csapatbajnokságban és mindössze tizenkettőben maradt alul.

Fotó: Érd-El Facebook-oldal

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email