230715-erdivse-hatvan-labdarugas

Kétgólos érdi siker a felkészülés jegyében

230715-erdivse-hatvan-labdarugas

Kétgólos érdi siker a felkészülés jegyében

Harmadik edzőmérkőzésén második sikerét aratta az Érdi VSE futballcsapata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mindenképpen jó előjelekkel várhatta az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata a Hatvan elleni felkészülési találkozót. Egyrészt a hazai pálya előnyét élvezte a bajnoki rajtra hangoló együttes, másrészt az első két edzőmérkőzés is jól alakult Ebedli Zoltánék szemszögéből. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az NB II-es Kozármislennyel játszott 3-3-as döntetlen után az NB III-as Dunaújvárost 1-0-ra verték Kürti Zsolték. A Hatvan ugyancsak a harmadosztályban szerepel, így szombaton hasonló szinten lévő ellenféllel néztek farkasszemet Pintér Nikoláék az Ercsi úti sportpályán.

Az összecsapás első félideje nem hozott gólt egyik oldalon sem, vagyis 0-0-s eredménnyel vonultak pihenőre a felek. A második játékrészben viszont már megmozdultak a hálók is, egészen pontosan csak az egyik, méghozzá két alkalommal is a hatvani. Először Kürti Zsolt, majd Morvai Milán mattolta a vendégek hálóőrét, beállítva a 2-0-s érdi sikert hozott végeredményt.

Az Érdi VSE ezzel lejátszotta utolsó hazai felkészülési mérkőzését. Legközelebb jövő szombaton 11 órától, a Ferencváros II-vel találkozik a Népligetben, amely egyben a főpróbát is jelenti majd a július 30-i, Fehérvár FC II. elleni bajnoki rajt előtt.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email