230705-erdi-vse-igazolasok

Velük erősített az érdi futballcsapat

230705-erdi-vse-igazolasok

Velük erősített az érdi futballcsapat

Négy új játékos érkezését jelentette be az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nemrég adtunk hírt róla, hogy megkezdte a felkészülést az Érdi VSE labdarúgócsapata a 2023/2024-es bajnoki és kupaidényre. Ebedli Zoltán edző csapatát azóta besorolták az NB III Dél-Nyugati csoportba és az is kiderült, mely csapatokkal játszik majd oda-visszavágós rendszerben. Az első felkészülési találkozóján is túl van a gárda, ugyanis az NB II-es Kozármislennyel 3-3-as döntetlent játszott hazai pályán.

Az Érdi VSE most a játékoskeret változásairól adott hírt, miszerint négy labdarúgó érkezett különböző posztokra. A 20 esztendős Juhász Botond Ferenc a Ferencváros második számú csapatától igazolt át és jobb oldali védő poszton vethető be. A 24 éves Monori Norbert a Zsámbék után öltheti magára az Érdi VSE szerelését és csatár poszton gyarapíthatja a klub góljainak számát. A csupán 18 esztendős Horváth Benedek László a győri ETO Akadémián nevelkedett, Érden belső védő poszton nehezítheti meg az ellenfelek dolgát. A negyedik érkező a Horváthnál mindössze két nappal fiatalabb Spinner Szabolcs, aki a középpályán látott játékot erősítheti.

Az Érdi VSE szombaton folytatja a betervezett edzőmérkőzések sorát, méghozzá a Dunaújváros ellen idegenben, délelőtt 11 órai kezdéssel.

Fotó: Érdi VSE/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email