vadlud_korforgalom

Figyelem! Keddtől változik a forgalmi rend a Vadlúd utcánál

vadlud_korforgalom

Figyelem! Keddtől változik a forgalmi rend a Vadlúd utcánál

Ne rutinból vezessenek az épülő körforgalom környékén!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arról az ÉrdMost is folyamatosan beszámol, a Vadlúd-Sóskúti-Zámori utak kereszteződésében már javában készül az új körforgalom. Ami természetesen kisebb-nagyobb fennakadásokkal jár az arrafelé közlekedők számára.

A beruházás kivitelezőjének, a Colas Út Zrt.-nek a friss közleményéből kiderül, hogy július 11-től újabb változások lesznek a környék közlekedési rendjében.

Jövő hét kedden ugyanis megkezdődnek a pályaszerkezet építési munkák a Rákóczi úti ágon, valamint a Sóskúti út és Zámori út Tárnok felé eső oldalán, mely az alábbi korlátozásokkal jár:

  • Tárnok Rákóczi út lezárása továbbra is fennmarad, valamint a Vadkacsa utca is lezárásra kerül. A két lezárással érintett útra a Zámori út irányából nem lesz lekanyarodási lehetőség.
  • A munkavégzés a Tárnok felőli oldal félpályás lezárásával jár, a Sóskúti út felől, a Zámori út felől és a Vadlúd utca irányából forgalomiránytó jelzőlámpa szabályozza a forgalmat ebben az időszakban.

További változás, hogy 2023. július 10-től, azaz jövő hét hétfőtől kezdve az „Érd, tárnoki elágazás” megnevezésű buszmegállók ideiglenesen áthelyezésre kerülnek Érd Túzok utca irányába.

A közlemény szerint a fent ismertetett forgalmi rend várhatóan 2023. júliusának végéig áll majd fenn.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email