drift_auto_pixabay

Driftelő ámokfutót kameráztak le a Bem téren – videó

drift_auto_pixabay

Driftelő ámokfutót kameráztak le a Bem téren – videó

Az autós pénze és jogosítványa bánta a megdöbbentő mutatványt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hajmeresztő közlekedési szabálysértésekkel kapcsolatban egyre több szemtanú tesz bejelentést a rendőrségen, ugyanis vannak néhányan, akik semmibe veszik a szabályokat, veszélybe sodornak másokat.

Ezúttal egy driftelő autóst kaptak lencsevégre Érden, a Kádár utcából, hiszen a sofőr a Bem téren a bevásárlóközpont előtti forgalmas kereszteződésben kezdte égetni a gumikat és pörgetni a járművet. Szerencsére baleset nem történt, de a felvételen is jól látható, hogy azért nem egyedül volt abban a kereszteződésben.

Nem egy egyszeri esetről van szó, hiszen ezt a szürke autót aznap többen is bejelentették, így végül sikerült megfékezni az ámokfutót. A járőrök két sarokkal arrébb sikeresen lekpacsolták.

A 25 éves férfit azóta elmarasztalta rendőrség: 60 ezer forintot kell befizetnie az elkövetett közlekedési szabálysértés miatt, ráadásul 6 hónapra a vezetéstől is eltiltották.

A rendőrség továbbá figyelmeztet, hogy ha az eltiltás hatálya alatt valaki mégis vezet, úgy bűncselekményt követ el, amiért akár 3 évig terjedő szabadságvesztés is járhat.

Az esetről készült videót a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán tették közzé:

fotó: pixabay.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email