erd_retrokepek_borito_5

Felismeri, hol készültek ezek a régi érdi képek? (5)

erd_retrokepek_borito_5

Felismeri, hol készültek ezek a régi érdi képek? (5)

Ilyen is volt a város. Igaz, ennek már sok-sok éve.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem győzzük megköszönni a Csuka Zoltán Városi Könyvtár munkatársainak, hogy vették a fáradtságot, és felkutatták, illetve odaadták nekünk azokat a diaképeket, amelyeket – a digitalizálást követően – most önöknek is meg tudunk mutatni.

Ezeken a fényképeken a városnak egy ma már ismeretlen arcával szembesülhetünk, elég ha csak az előző alkalommal megosztott felvételt nézzük. Ahogy azt olvasóink is szép számban megírták, a képen látható épület valaha a Polgármesteri Hivatal és az Érdi Vigadó közt, a főtér sarkán állt, egészen más hangulatot kölcsönözve a környéknek.

De nincs megállás, mára egy újabb retró képpel készültünk! Ha idejük és kedvük engedi, játszanak velünk!

Tippeljenek, vajon hol lőhették az alábbi fotót. Habár az utcakép ezen a helyen is sokat változott, de itt-ott azért vannak árulkodó jelek, amik segíthetnek a beazonosításban. Ha a kép egy régi emléket is felidéz, osszák meg velünk azt is! Természetesen, mint mindig, most is az ÉrdMost Facebook oldalán várjuk az ötleteket.

Arról már nem is beszélve, hogy ezúttal kifejezetten érdekes lenne megtalálni a pontot, ahonnan ezt a fotót készítették. Szóval ha úgy alakul, akkor az „ilyen volt” után szívesen vesszük az „ilyen lett” fényképeket is. Előre is nagyon köszönjük!

ÉS ÍME A MAI FELADVÁNY!

Címlapfotó: ÉrdMost/Szűcs Gergely, Archív fotó: Csuka Zoltán Városi Könyvtár archívuma

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email