kutyavari_aszfalthiba_boritokep

Jövő hétre betömik az autógyilkos kátyút

kutyavari_aszfalthiba_boritokep

Jövő hétre betömik az autógyilkos kátyút

Durrdefektet okozott az úthiba a Kutyavári úton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Néhány napja egy érdi Facebook csoportban jelent meg a hír, hogy óriási kátyú bontakozott ki a Kutyavári úton, egész pontosan az útnak éppen a Kutyavár előtti szakaszán. A lyuk méretét és veszélyességét mi sem bizonyítja jobban, hogy a bejegyzést megosztó személy autójában komoly kár keletkezett. Ugyanis nem csak durrdefekt kapott, hanem még a jármű felnije is megsérült – olvashatjuk.

Az eset kapcsán megkerestük László Ferencet, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetőjét, aki elárulta, az önkormányzat hivatalosan ugyan nem kapott bejelentést, de a polgármester még aznap felhívta az Érdi Városgazda vezetőjét, hogy oldják meg a problémát.

A cég szakemberei először egy táblát tettek ki, jelezvén az autósoknak, hogy figyelmesebben közlekedjenek. Majd kivágták a töredezett aszfaltot, jövő héten pedig az új tömítést is megkapja a kátyú.

László Ferenc hangsúlyozta, „sajnálatos esetről van szó, mégis nagyon fontosak az ilyen posztok is, hiszen így kapunk jelzést arról, hogy a 930 utcát felölelő, 450 km-nyi érdi úthálózatnak mely részein vannak problémák. És jóllehet az önkormányzat erősen forráshiányos az elvonások miatt, ennek ellenére mihamarabb igyekszünk az ilyen és ehhez hasonló hibákat orvosolni”.

Fotó: Facebook/Érden Láttam Hallottam

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email