pexels-cliff-booth-joga

Lazuljon jógával a hétvégén

pexels-cliff-booth-joga

Lazuljon jógával a hétvégén

Akit érdekel ez a sok ezer éves indiai tradíció, az látogasson el az Érdi Jógaegyesület vasárnapi eseményére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kilenc éve annak, hogy június 21-ét a Jóga Nemzetközi Napjává nyilvánították. Ezen a napon a tudat átalakítását, illetve a karma és az újjászületés körforgásából való megszabadulás elérését szolgáló indiai vallási módszert illetve technikát ünnepeljük.

Városunkban az Érdi Jógaegyesület jóvoltából azonban már június 18-án vasárnap megemlékeznek az eseményről. Az egyesület Kutyavári út 34-es szám alatt található központjában egész napos, és ingyenes programmal várják az érdeklődőket.

Az eseményen személyesen valamint online módon is rész lehet venni, habár ez utóbbi lehetőség nem mindegyik programpontra igaz. Hogy melyikre igen, és melyikre nem, az az alábbi listából kiolvasható.

A program:

9.00 – 9.30 Vajon a Jóga mindennapi életben rendszer a Földünk egyik kék zónája? – Majorné Fehér Zsuzsanna Yamuna előadása – ONLINE is
9.45 – 11.30 A munkahelyi egyoldalú terhelés kiegyensúlyozása a jóga gyakorlás által – elmélet és gyakorlat – Bujákiné Szabados Éva Yoga Mudra jógaoktató – ONLINE is
11.30 – 12.00 Beszélgetés a jógáról, vegetárius életmódról stb.
12.00 – 13.00 Vegetárius ebéd (vegán, gluténmentes)
13.00 – 14.00 Vegán édességek készítése – Szűcs Andrea Susila a VegAndi sütiműhely megálmodója és tulajdonosa ínycsiklandó vegán sütemények elkészítési módját fogja nekünk bemutatni – ONLINE is
14.00 – 14.50 Mélylazítás jóga nidrával – Paramhans Swami Maheswarananda, a Jóga a mindennapi életben rendszer megalkotója relaxációs hanganyagával megtapasztalhatjuk a jóga nidra/jógikus alvás csodálatos technikáját.
15.00 – 16.00 Jógagyakorlás Kardos Márta Muktamani vezetésével.
16.00 – 17.00 Szatszang (Swamiji videó, bhadzsan éneklés stb)

A rendezvényre regisztrálni is kell, amihez egy űrlap kitöltése szükséges. Ugyanakkor az egyes részprogramokra külön is lehet jelentkezni, de a helyek száma korlátozott. Regisztrálni egyébként június 16-án pénteken 20.00-ig lehetséges.

A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP KITÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

A szervezők kérik, hogy személyes részvétel esetén mindenki érkezzen időben, hogy az átöltözésre is legyen elegendő idő.

Fotó: Pexels

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email