nyari_tabor

Kütyümentes, játékos táborok indulnak Érden

nyari_tabor

Kütyümentes, játékos táborok indulnak Érden

Háromféle tábor több turnusába várja a 6-17 éves gyerekeket az érdi Aktív Klub csapata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Langó Nikolett vezető oktató az ÉrdMostnak elmondta: az Aktív tábort négy turnussal, a Társast hárommal szeretnék indítani a nyáron, ha van elég jelentkező. A Tánc- és tornatábor egyhetes lesz.  „Táboraink öt főtől indulnak és maximum 20-25 fős létszámmal tervezünk” – tette hozzá Langó Nikolett, aki elmondta azt is: van olyan turnus, ahol még nincs meg a minimális öt fő.

Nikolett szavaiból kiderült: a tánc- és tornatáborban show- és látványtánc-koreográfiákat tanulnak a gyerekek, és elsajátítják a talajtorna és a sportakrobatika elemeit, míg a Társastáborban közel háromszáz játék közül válogathatnak majd mindennap. Az Aktív tábor az élményekről, szórakoztató feladatokról, csapatjátékokról, a mozgásról szól majd, illetve a tematikus szórakozásról (bűvészmutatványok, állat- és növényvilág, hogy csak két témát említsünk).

A táborok reggel 8-tól 4-ig tartanak, napi négy étkezést kapnak a gyerekek. „A tábor helyszíne az Aktív klub lesz, a Balatoni út 80. szám alatt, illetve az érdligeti tavas játszótér, hogy a gyerekek friss levegőn, a természet közelségében legyenek” – zárta szavait a főszervező.

A táborok fizetősek, egy hét 47, illetve 49 ezer forintba kerül. Részleteket itt találnak az érdeklődők.

Fotó: taborfigyelo.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email