erdi-uszas-csulak-lia-balra

Dobogón az érdi nyílt vízi úszó tehetségek

erdi-uszas-csulak-lia-balra

Dobogón az érdi nyílt vízi úszó tehetségek

Csulák Lia és Poteczin Dániel is két érmet szerzett a szegedi versenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Négy érmes pozícióért harcoltak meg az Érdi Vízisport Kft. sportolói a IX. Nyílt Vízi Úszó Országos Bajnokságon. A szegedi viadal 18-19 éves korcsoportjában állt rajtkőre Csulák Lia, aki 1500 méteren második, 10 km-en harmadik lett.

„Őszintén szólva ezúttal nem volt túlságosan népes mezőny az én kategóriámban, de nagyon örülök, hogy végig tudtam haladni a nagyokkal. Csak az utolsó métereken sikerült megelőzniük. Ugyanakkor erre számítani lehetett, mivel elég komoly terhelés alatt vagyunk jelenleg, hiszen készülünk a júliusi, belgrádi, medencés ifjúsági kontinenstornára” — mesélte Csulák Lia az ÉrdMost.hu-nak.

A fiúk mezőnyében Poteczin Dániel szintén két éremmel zárta a Szeged melletti Maty-éren megtartott országos bajnokságot. A 16-17 évesek korosztályában, 7,5 km-en második, 1500 méteren harmadik helyen ért célba.

„Az ezüstérmes helyezéssel nagyon elégedett vagyok. A vasárnapi harmadik hely számomra ráadás volt, mert a cél az volt, hogy második legyek és kijussak a nyíltvízi ifi Eb-re. Ezt sikerült megvalósítani. A másnapi bronzérem hab volt a tortán. Ezzel kapcsolatban csak annyit beszéltünk meg Gábor bával (Magó Gábor edző – a szerk.), hogy nyomjam, ahogy érzem, és majd kiderül, mire lesz elegendő” — értékelt Poteczin Dániel.

Fotó: Érdi Vízisport Kft.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email