majka4SzG_230612.jpg

Majka érdi koncertje mindent vitt, elbűvölte a közönséget

majka4SzG_230612.jpg

Majka érdi koncertje mindent vitt, elbűvölte a közönséget

"Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem..."

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem…” – énekelte két és félezer rajongó Majkával vasárnap este. A százperces élő koncert nem okozott csalódást az Érdről, a környékről és a fővárosból érkezett közönségnek, sőt, aki eljött, annak bizonyára az idei nyár egyik meghatározó élménye lett.

„Majka szövegei, a humora és a zeneisége az, ami vonz. Pesten járunk inkább a koncertjeire, de most a kedvéért kijöttünk Érdre” – mondta az Érdmost-nak az egyik rajongó, Hanna. „Eljövök, jól érzem magam, a kritikus hangokkal pedig nem foglalkozom. Mindegyik dalát szeretem, persze, az új slágereket jobban hallgatom” – vetette közbe Reni.

A fiatal lányok szerint nemcsak Majka zenéje, hanem közéleti szerepvállalása is rendben van: „Biztos, hogy ez megosztó, de egy ennyire ismert embernek kell foglalkoznia a politikával is” – tették hozzá.

Mezei Nikolett, a Hello Érd Fesztivál főszervezője szerint a látogatók létszáma megfelelt az előzetes várakozásoknak. „Nagyon örültünk annak, hogy az időjárás megkímélt minket, és egyik napon sem volt eső” – magyarázta az ÉrdMostnak. – A rendezvény első, szombati napján Azahriah lépett fel este (erről itt írtunk), vasárnap pedig Majka érkezett, aki a már megszokott nagyszínpados technikáját és show-ját hozta” Érdre.

Nikolett elmondta: Majkának is bejött az érdi közönség, a helyszín és a hangulat, így már tervezik a folytatást, de azt, hogy kik lépnek majd fel jövőre a második Hello Érd Fesztiválon, az majd a héten dől el.

„Idén már nem hozunk több koncertet Érdre, mivel nincs idő megszervezni. Majka nagyon meg volt elégedve mindennel, szívesen jön máskor is Érdre” – tette hozzá Nikolett, aki  szerint az érdi focipálya ideális helyszíne ezeknek a rendezvényeknek.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email