gyereknaplead_230527

A Mini-Muriról nem könnyű hazavinni a gyerekeket

gyereknaplead_230527

A Mini-Muriról nem könnyű hazavinni a gyerekeket

És még a szülők is élvezik a sokféle programot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy ezt már megszokhattuk, a Szepes idén is többféle ingyenes színpadi produkcióval, játékos és kézműves programmal készült gyereknapra.

A múzeumkert kocsiszínjében helyi táncegyüttesek mutatkoznak be, láthattak a kicsik meseelőadást és -koncertet, és még egy zenés „hajóúton” is részt vehetnek délután.

A múzeumkertben rendezett kézműves programok, az arcfestés, az ugárlóvár és az eurobungee szintén ingyenes, ahogy az ötletes, kézzel-lábbal hajtható játékokat is térítésmentesen használhatják a gyerekek.

A kisvonat is nekik pöfög ma, az Érden működő Kiskörúti Színisuli jóvoltából pedig jelmezt ölthetnek, és ők maguk is szerepelhetnek valamelyik mesében.

„Nem könnyű innen hazacipelni a gyerekeket, múltkor is zárás volt már, mikor kimentünk” – nevetett egy anyuka, aki a két kislányával és az unokatestvérükkel érkezett.

Johannának, Dianának és Alexandrának a Mesegyár tetszett nagyon, meg a kisvonat.

„Még nem próbáltunk ki mindent, de amit igen, az nagyon tetszett. Szeretjük az érdi rendezvényeket, mindig eljövünk Tárnokról. Jó, hogy ilyen klassz programok vannak, gyerekkorunkban nem volt semmi ilyesmi” – tette hozzá.

A hétéves Csengének szintén a vonat tetszett a legjobban, de a mesekoncert is elvarázsolta a kislányt. „A bicikliket is jó volt hajtani” – tette hozzá Csenge, aki a két nővérével és anyukájával érkezett.

Legidősebb testvére, a tizenegy éves Zonga a kitűzőkészítő sátrat kereste – mint mondta, elhagyta az összeset, ideje újakat szereznie.

Jadviga szintén hétéves, ő az ötletes hajtányok iránt volt oda. Szerette volna kipróbálni az ugrálóvárat is.

„Lehet, hogy vasárnap is ellátogatunk valamilyen gyereknapi rendezvényre. Ilyenkor szokott Jadviga egy kis ajándékot is kapni” – árulta el az anyukája.

Aki elmulasztotta volna, és szívesen csatlakozna a gyereknapi Mini-Murihoz, még nem késő: a múzeumkert hat óráig nyitva tart, addig sokféle játék, program várja a kicsiket és a nagyobbacskákat.

Fotó: Ádám Katalin

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email