22_03_29_erdmost_nincskep

Új időszámítás kezdődik a Romicsban

22_03_29_erdmost_nincskep

Új időszámítás kezdődik a Romicsban

Június 1-től már csak előjegyzéssel lehet bejutni a laborba.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy azt az ÉrdMost korábban megírta, június 1-től jelentős változások elé néznek mindazok, akik szeretnék igénybe venni a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben a labor szolgáltatásait, ugyanis oda a következő hónaptól csak előjegyzéssel lehet bejutni.

Az intézmény főigazgatója szerint az előjegyzés bevezetésének előkeszítése lassan a végéhez ér, elsejétől a sorszámhúzó automatán is megjelenik az a menüsor, amely már az új rendszer szerint működik.

„Reménykedtem, hogy nem fog pillanatok alatt többhetes előjegyzési lista kialakulni a laborunkban. Az első nap, június elseje ugyan gyakorlatilag megtelt, de most még bőven lehet kapni időpontot június 2-re és „zöldell” (így jelöli a FőnixWeb a szabad időpontokat) a június 5-i héttől kezdve az egész naptár”

– hangsúlyozza Facebook-bejegyzésében Bárány Zsolt.

A főigazgató bejegyzésére sokan reagáltak, köztük olyanok is, akik bíznak az új rendszer sikerében; hisznek abban, hogy az előjegyzés megoldás lehet a laborban korábban tapasztalt problémákra:

„Úgy látom a körülményekhez képest, igyekeznek mindent megtenni, hogy segítsenek. Remélem elviselhető lesz. Mindenkinek kívánok sok sok türelmet”

– írja az egyik hozzászóló.

A júniustól életbe lépő változásokról az intézmény saját oldalán részletesen ITT tájékozódhat.

fotó: pixabay.com

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email