230503-korosi-kezilabda-4

Fontos csatába mennek kézilabdás fiaink

230503-korosi-kezilabda-4

Fontos csatába mennek kézilabdás fiaink

Az NB II a tét a Magyar Kézilabda Szövetség szombati rendezvényén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Újabb mérföldkőhöz érkezik a hétvégén a Kőrösi KDSE-Treff 99 férfi kézilabdacsapata. Azok után, hogy tavaly veretlenül megnyerte a Pest vármegyei bajnokság másodosztályát, idén az élvonalban is a tabella élén zárta az alapszakaszt, majd a rájátszásból döntőbe jutott, és így az NB II-ért is megküzdhet. Narancsik Imre együttesének a Veresegyház VSK-val kell farkasszemet néznie szombaton 19 órától, Fóton.

„A bajnoki szezont megelőzően több változást hajtottunk végre a megyei első osztályban szereplő csapatunkon azért, hogy a kitűzött célt, a döntőbe jutást elérhessük — nyilatkozta előzetesen Narancsik Imre, a Kőrösi KDSE-Treff 99 edzője. – Meghatározóan fontos feladat volt a régi és az újonnan érkező játékosok összekovácsolása, valamint egy eredményes, megbízható védekezési és támadási formáció kialakítása.”

Természetesen ebben nagy szerepet szántak a játékosok egyéni képességeinek és kreativitásának. A szezon első részében magabiztosan hozták a győzelmeket, majd következett egy hullámvölgyekkel tarkított szakasz, de most itt vannak a döntőben és csak ez számít – derült ki az edző szavaiból.

Mint ígérte, a fináléban egységes csapatként fognak küzdeni az aranyérem megszerzéséért, amely nem ígérkezik egyszerű feladatnak, de úgy vélte, a tapasztalt, rutinos játékosok és a sikeréhes fiatalok megfontoltsága és lendülete elhozhatja a nagyon várt sikert.

Két és fél évvel ezelőtt keresett meg az érdi klub szakvezetése azzal az elképzeléssel, hogy mihamarabb szeretnének egy olyan ütőképes csapatot összerakni, amely ki tudja vívni az NB-II-be való feljutást – tette hozzá Balázs Tibor, a korábban NB I-ben is szereplő csapatkapitány. – Ez egy komoly kihívásnak tűnt számomra, nagy örömmel segítettem ennek elérésében.

A csapatkapitány szerint az aranyérem megszerzése magánemberként és csapatként is hatalmas sikert jelentene, amiért minden tőlük telhetőt meg fognak tenni.

2023. május 27., 19:00, Fót, városi sportcsarnok
Férfi kézilabda Pest vármegyei bajnokság, I. osztály, döntő
Kőrösi KDSE-Treff 99 – Veresegyház VSK

Az összecsapás a Magyar Kézilabda Szövetség több bajnoki kiírást is érintő kiemelt rendezvényének fő attrakciója lesz. Az érdi klub szurkolói buszt indít a szombati fináléra a Treff Sportcsarnok elől, 17 órai indulással.

Fotó: Pecsuvácz Péter/archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email