karpati-farkasokjo-1024x576

Ismét Európa legjobbjai között az érdi hokiklub

karpati-farkasokjo-1024x576

Ismét Európa legjobbjai között az érdi hokiklub

2022-ben nívós társaságba került a Kárpáti Farkasok, idén az újrázás is összejött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tavaly után idén is beválasztották Európa legjobb utánpótlás-neveléssel foglalkozó jégkorongklubjai közé a Kárpáti Farkasokat. Pontosan egy évvel és öt nappal ezelőtt adtunk hírt róla, hogy először részesült fiatal egyesületünk a nívós, nemzetközi elismerésben, most pedig egyedüli magyar résztvevőként ismét ott lehetünk a legkiválóbbak táborában.

Az Európai Jégkorongklubok Szövetsége és a svájci székhelyű Fenix Outdoor vállalat által létrejött díjat évente ítélik oda olyan európai hokicsapatoknak, illetve utánpótlás-fejlesztési programnak, amely a társadalmi felelősségvállaláson és a résztvevők magas megtartási arányán keresztül hangsúlyozza a fenntarthatóságot.

„Büszkék vagyunk, hogy ismét kiválasztottak minket. Ez azt jelenti, hogy továbbra is jó úton haladunk, a szakemberekből álló zsűrinek tetszik az a munka, ami nálunk zajlik. Tudjuk, hogy ez a szervezet mennyire komolyan veszi a kiválasztást, legyen szó klubokról vagy játékosokról. Nagy köszönet minden kollégának, a játékosnak, szülőknek, valamint a támogatóinknak! Dolgozunk tovább, célunk az újabb szintlépés” 

— nyilatkozta az elismerés kapcsán Nagy Attila, a Kárpáti Farkasok sportmenedzsere.

2023-ban az osztrák EC Red Bull Salzburg és a DHC Icecats Linz, a szlovén Academy Rudi Hiti Bled, valamint a szlovák Barani Banská Bystrica alkotja a díjra jelöltek sorát. A 10.000 eurós főnyereménnyel, támogatással járó elismerés végső győztesét június 13-án, a csehországi Prágában tartandó ünnepségen hirdetik ki.

 

 

Fotó: Kárpáti Farkasok

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email