erdvse2_jpg_baloghistvan

Pintér dupla csodagóljával nyertek a focistáink

erdvse2_jpg_baloghistvan

Pintér dupla csodagóljával nyertek a focistáink

Az érdi védő duplázott, ez hozta meg csapatunk győzelmét Móron.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kieső helyen álló Mór otthonában vendégeskedett az Érdi VSE a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában. A 36. forduló összecsapásán már a 12. percben hátrányba került Ebedli Zoltán vendég együttese, azonban viszonylag rövid időn belül, a 18. minutumban sikerült egyenlíteni, méghozzá Pintér Nikolasz révén.

Az 1-1-gyel zárult első félidőt követően sokáig nem esett újabb találat. A hazaiak szempontjából bravúrszámba menő pontosztoszkodás helyett azonban érdi győzelem született, miután a 92. percben újfent Pintér Nikolasz volt eredményes, beállítva a 2-1-es végeredményt.

Férfi labdarúgó NB III, Nyugati csoport, 36. forduló
Móri SE – Érdi VSE 1-2 (1-1)
Érdi gólok: Pintér 18., 92.

A három bajnoki pont begyűjtésével továbbra is tartja ötödik helyezését a nyugati csoport tabelláján az Érdi VSE. A szezon utolsó előtti fordulójában búcsúzik a gárda saját közönségétől: május 14-én 17 órától a Bicske látogat az Ercsi úti sportpályára.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email