kékvillogó jobb

Brutális karambol Érden, ketten megsérültek

kékvillogó jobb

Brutális karambol Érden, ketten megsérültek

Az egyik autóban vérnyomokat találtak, a sofőr felszívódott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Óriási csattanásra ébredhettek szombat este a Kutyavári utca lakói: egy Renault Scenic és egy Audi A3-as ütközött össze a Balatoni úti kereszteződésben.

A balesetről elsőként beszámoló Kékvillogó szerint a Renault a Kutyavári utcából érkezett, ám sofőrje nem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál (a jelzőlámpák már sárgán villogtak), hanem megpróbált áthajtani a kereszteződésen a Pipacs utcába.

A nagy erejű ütközés hatására a Renault megpördült a tengelye körül, az Audi bal első kereke pedig kitört, majd a gépkocsi a sarkon álló villanyoszlopnak csapódott. A vétlen autót vezető fiatalember annak ellenére is megsérült, hogy használta a biztonsági övét, a mentők kórházba szállították.

Utasa, egy fiatal nő sértetlenül vészelte át a karambolt. A baleseti hírekről tudósító portál feltételezi, hogy a Scenic vezetője nem kapcsolta be az övét. Ő szintén megsérült, ám erre csak az utastérben található vérnyomok utaltak, mivel ő a hatóságok kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

A helyszínre riasztották az érdi hivatásos tűzoltókat is, akik áramtalanították a csúnyán összetört autókat. Az eredeti hírt és a helyszínen készített további képeket ide kattintva találják meg!

Fotó: Kékvillogó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email