agifelujitas_230424.jpg

Csoda történt Parkvárosban Ágival és négy fiával – videó

agifelujitas_230424.jpg

Csoda történt Parkvárosban Ágival és négy fiával – videó

Öt nap alatt újjávarázsolták a beteg érdi édesanya házát az önkéntesek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Olyan, mintha nem is a mi házunk lenne” – ámuldozott Ági kisfia, amikor meglátta, hogyan alakították át az OM Misszió holland önkéntesei és magyar segítői a házukat mindössze öt nap alatt.

A különleges kezdeményezésről az ÉrdMost adott hírt pár napja. A súlyosan beteg, négy gyermekét egyedül nevelő Ági otthonát mintegy húsz elkötelezett önkéntes varázsolta újjá. Kertrendezés, betonozás,  festés, villanyszerelés, csempézés, ajtócsere, szigetelés, no meg a ház újrabútorozása is belefért ebbe a szűk egy hétbe.

Áginak így szinte minden vágya teljesült, már csak a vizet kell bevezetni a házba, ebben is segítik majd Ágit az önkéntesek. Jelenleg a kerti kútból érkezik a víz a kis konyhába, ami a felújítás után igazán szép lett. De a legnagyobb meglepetés mégiscsak a szoba volt. Így nézett ki, amikor kipakolták a bútorokat és megkezdték a munkát:

És ilyen lett, amikor elkészültek vele:

Alábbi videónkat a munkák befejezésekor  készítettük. Ági a meghatottságtól  hirtelen alig jutott szóhoz. Majd elújságolta, hogy amikor megkezdték a visszapakolást, a fiúk maguk válogatták ki a játékaikat, amire nincs már szükségük. Így jobban elférnek. A pici hálót a legidősebb fiú kapta, az étkezőben lévő ágyon pedig Ági tud pihenni. A nagyszobán három fiú osztozik, az ikreké persze az ajándékba hozott emeletes ágy lesz.

Fotó: Ádám Katalin. Szerkesztő: Ádám Katalin, operatőr: Palcsó Ildikó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email