erdivse_archiv_labdarugas

Zalában ért véget az érdi focisták jó szériája

erdivse_archiv_labdarugas

Zalában ért véget az érdi focisták jó szériája

Négygólos mérkőzésen maradt alul az Érdi VSE az NB III-ban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ötödik a harmadikhoz látogatott a harmadosztályú futballbajnokság szerdai játéknapján. Azonban a várt nagy csata és izgalom elmaradt, mivel gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntötte a hétközi bajnoki találkozó sorsát a házigazda FC Nagykanizsa.

Negyvenöt perc alatt három alkalommal is bevették a vendéglátók az érdi kaput. Az első hazai gólra tizenhárom percet kellett várni, ekkor Lőrincz Bence jóvoltából került előnybe a Kanizsa. Négy perccel később kettőre duzzadt a zalai előny: Szabó Patrik értékesített egy helyzetet.  A 44. percben Szabó újabb gólt lőtt, így 3-0-s vezetéssel mehettek szünetre a vendéglátók.

A második játékrészt hiába „nyerte” meg 1-0-ra az Érdi VSE, miután Kürti Zsolt szépített a 73. percben, ez kevés volt az egyenlítéshez.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 31. forduló
FC Nagykanizsa – Érdi VSE 3-1 (3-0)
Érdi gól: Kürti 73. perc

A játéknapot követően az FC Nagykanizsa maradt harmadik helyen az NB III Nyugati csoportban, míg az Érdi VSE visszacsúszott a hatodik pozícióba. Ebedli Zoltán alakulatának a következő körben sem lesz könnyű dolga, hiszen április 18-án a második helyen álló, és a bajnoki címért küzdő Veszprém vendége lesz.

Fotó: archív/Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email