birosag_jpg_mti

Vérfürdő Érden: kihallgatják a benzinkúti összecsapás tanúit

birosag_jpg_mti

Vérfürdő Érden: kihallgatják a benzinkúti összecsapás tanúit

Csütörtökön folytatódik a tárgyalás az érdi benzinkúti leszámolás ügyében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Drámai képeket vetít le A Budapest Környéki Törvényszék azon a tárgyaláson, amelyen az érdi benzinkutas támadás részleteit videófelvételek alapján elevenítik fel. Mint ismert, egy enyingi és egy érdi népes család tagjai verekedtek össze, a leszámolás végén egy ember meghalt, egy másik életveszélyes állapotban került kórházba.

Húsvét előtt, a korábbi tárgyalásról az ÉrdMost a tárgyalóteremből tudósítva számolt be. Akkor a vádlottakat hallgatták meg, április 13-án, azaz csütörtökön pedig a tanúk vallomása következik. Remélhetőleg tisztul majd a kép, hogy 2020 júliusában ki mit csinált, ki kezdeményezte a véres verekedést.

A tragikus ügy előzménye, hogy az enyingi és az érdi családból származó fiatal házassága megromlott, és a rokonság kölcsönösen az esküvőbe fektetett összeget követelte egymástól. Előbb a közösségi médiában gyalázták és fenyegették, majd az érdi család verekedésre hívta az enyingieket.

Mindkét család fegyverekkel érkezett, az összecsapás végén egy férfit szívtájékon szúrtak, a helyszínen meghalt. Egy másik harcost pedig négy késszúrás ért, őt kórházba szállították és felépült. A csütörtöki tárgyaláson is ott lesz az ÉrdMost, a helyszínről tudósítunk a legfrissebb fejleményekről.

Fotó: ÉrdMost archív, Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email