Települési Környezetvédelmi Program_1

Írja meg most, milyennek látja Érd jövőjét

Települési Környezetvédelmi Program_1

Írja meg most, milyennek látja Érd jövőjét

Újabb állomásához érkezik a Települési Környezetvédelmi Program.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az önkormányzat már egy ideje dolgozik a Települési Környezetvédelmi Programon (TKP), ami első hallásra egy amolyan „zöld” ügynek tűnhet, de, miként azt annak idején az ÉrdMost is megírta, ez sokkal inkább egy komplex városfejlesztési ügy. Hiszen például a parkolás, a közbiztonság, a köztisztaság, a tömegközlekedés, az iparfejlesztés vagy épp az illegális hulladék kezelése is szóba kerül benne.

A kezdeményezésben megfogalmazott célokról egy kérdőív formájában a lakosság is elmondhatta már a véleményét, amit az illetékesek azóta ki is értékeltek, így márciusra elkészült a TKP egyeztetési dokumentációja.

A kiíró ennek a friss dokumentációnak a véleményezését kéri most az érdiektől. Ugyanakkor nem csak a magánszemélyektől, hanem a városban székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetektől, a városban működő egyházaktól és érdekképviseleti szervektől, civil szervezetektől, valamint a szomszédos települési önkormányzatoktól, a vármegyei önkormányzattól, nem utolsó sorban pedig a szakigazgatási szervektől.

A véleményezés határideje: április 16-a.

A tervezetet és a hozzá kapcsolódó információs dokumentációt ITT TALÁLJÁK.

A véleményezést lehetőség szerint saját gépre másolt példányon kérik elvégezni, amihez technikai segítséget IDE KATTINTVA TALÁLHATNAK.

A véleményeket a kornyezetvedelem@erd.hu címen várják.

Az önkormányzat kiemeli, hogy a Települési Környezetvédelmi Program azért is fontos, mert egy olyan projektlistát eredményez majd, amit a városvezetés az EU-s és az állami támogatásokra pályázva is figyelembe tud és szeretne venni.

Vagyis minden egyes vélemény érdemben befolyásolhatja, hogy milyen irányt vesz városunk fejlődése, fogalmaznak.

Fotó: ÉrdMost/Szűcs Gergely

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email