Érd-Budaörs női kézilabda

Megint az a fránya második félidő babrált ki az érdiekkel

Érd-Budaörs női kézilabda

Megint az a fránya második félidő babrált ki az érdiekkel

Jó első harminc perc és félidei döntetlen után kikapott az Érd a Fehérvártól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy az elmúlt néhány mérkőzésen már megszokhatták az érdi szurkolók, az Érd-Alba Fehérvár NB I-es mérkőzésen is jól tartotta magát a házigazda az első félidőben. És ahogy már szintén megszokhatták a drukkerek, a második játékrészben ment el az a bizonyos érdi hajó.

Olyannyira nem produkált rossz első harminc percet a vendéglátó Érd az élvonal huszadik játéknapján, hogy többször vezetett a fehérváriak ellen és ugyan a játékrész közepe táján háromgólos hátrányba került, onnan felállt és Paróczy Sára találatával 12-12-re mentette a félidőt.

A szünet után Kopecz Barbara szerezte az első gólt, amivel ismét előnybe került Simics Judit gárdája, a vendégek viszont pár perccel később már két-három találatnyi fórral újra nyeregben érezhették magukat. Az 52. percben Fekete Bozsana és Paróczy góljaival felzárkózott az Érd 21-20-ra, az egyenlítés azonban elmaradt, sőt, mint később kiderült, több hazai találatot már nem is láthatott a publikum. Az Alba Fehérvár ellen 24-20-ra maradtak alul Kántor Kamilláék.

Női kézilabda NB I, 20. forduló
Érd – Alba Fehérvár KC 20-24 (12-12)
Érdi gólok: Kopecz 5, Paróczy 4, Dávid-Azari, Fekete, Gerháth 3-3, Kerekes, Sztankovics 1-1.

A tabellán az Érd változatlanul utolsó előtti, 13. helyen áll, azonban már csak egy pont az előnye az utolsó, de a fordulóban győzelmet elérő NEKA-val szemben.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email